Menn som hater kvinner

http://www.dagbladet.no/2013/02/07/kultur/debatt/nettmobbing/internett/25633644/  Kvinner med meninger blir forsøkt kneblet av kvinnevonde menn!

Hvem er de, disse mennene som driver på å trakasserer og harselerer med norske kvinner som fronter sine meninger i offentligheten? De må i alle fall være full av hat mot kvinner, og i alle fall mot kvinner som blir kringkastet slik at disse hatefulle krypene får høre deres stemmer.

De hater at kvinner høres og sees, og i alle fall om jentene sier noe de er uenige i. Da spyr de ut all den avmakt de generellt går og bærer på, og oppkastet handler om kvinnens utseende og hennes kjønn. Avmakt bærer de antakelig på fordi de selv er så små at de til og med må gjemme seg bak liksomidentiteter og annet fjolleri, de tør ikke å komme med sine ynkelige og patetiske utsagn under sine fulle navn engang.

Skal man bare synes synd på dem? Vel, jeg synes i alle fall synd på deres partnere, om de har noen. Og det har de sikkert, for slike kvinnefiendtlige mannsjåvinister må ha noen de kan herse med, dominere over, rakke ned på når dagen er litt tverr...ja, kanskje de til og med føler for å bruke fysisk makt om kjerringa er ulydig? Hvem pokker vet hvem disse tullingene er. Jeg har en anelse, men med fare for å virke fordomsfull skal jeg holde munn. Jeg sier bare - heldigvis er jeg forskånet for å treffe på slike i mitt daglige virke - ellers hadde det vært krig, for jeg tåler lite av slike tåpelige gubbefakter.  

Menn som hater kvinner, kvinnefiendtlige mannsjåvinister, kvinnevonde menn. De har et par ting til felles - de er bittesmå og de må være enormt usikre på egen manndom...om de har noen i det hele tatt. Jeg tror de egentlig føler seg sosialt kastrerte av sterke kvinner, og derfor kommer de med sine hatefulle krampetrekninger. Egentlig.

Jeg sier ja til den sterke, flotte mannen. Han som gjerne løfter frem envher kvinne, ikke bare de han synes er søte og nusselige. Han som står på et fundament av integritet og styrke. Han som holder seg for god til å komme med karakteristikker av kvinner han ikke liker, han som ser at kvinner og menn er likeverdige mennesker på godt og vondt. Han som vil ivareta kvinner, i stedet for å gå i front for å åpne horehus på hvert et gatehjørne, fordi han tror kvinner elsker å selge sex (og akkurat DET sier alt om hvor lite slike menn vet om kvinner!).

Jatakk til den trauste, flotte og trygge mannen, han som vil meg og alle andre jenter vel! 

 

 

6 kommentarer

Marita Eliassen

07.02.2013 kl.20:46

Bildet på headeren din var veldig fint! :D

snjupsi

07.02.2013 kl.20:52

Etter mannes hode skal vi kun ha løperstreng mellom senga og kjøkkenet, og kunn snakke når vi blir snakket til. Slik er det visst i enkelte menns hoder.

May-Helen Forsberg

07.02.2013 kl.20:59

snjupsi: Ja, jeg ser for meg at slike menn også synes det bør være horehus på hvert et gatehjørne fordi kvinner selvfølgelig liker å selge kroppen sin.

Hege Elisabeth Losoa

07.02.2013 kl.22:05

Sjekk linken i DB, utrolig bra budskap: http://www.dagbladet.no/2012/05/02/nyheter/utenriks/amsterdam/menneskehandel/prostitusjon/21411870/

trestres

07.02.2013 kl.22:30

Synes vi skal la kvinnene snakke fritt.

la de snakke og uttrykke seg til de får krampe i tuga :-)

la ordene demmes drukne i mengden.

slik at praten blir en slags summing...som bier.

Så kan man holde litt rundt dem og si at man er glad i henne.

Gi henne litt fysisk kjærlighet, slik at hun får mettet behovet sitt.

si at ingen er så vakker som du....og holde blikket.

vil man ha stillhet, så kan man gå en tur på fjellet, alene eller med mannlige venner.

Til slutt vil jeg bare si at en døvstum kvinne på ingen måte står tilbake for en kvinne som ikke er det....

trOND

May-Helen Forsberg

08.02.2013 kl.07:08

Hege Elisabeth Losoa: ja, jeg skjønner ikke hvor FrP feks har det i fra at alt blir så gloria-gloria innen prostitusjonsvirksomheten bare vi får lovlige horehus her hjemme!? Menneskehandel, hva er det liksom? Det er jo bare handel - hilsen FrP!

Skriv en ny kommentar

May-Helen Forsberg

May-Helen Forsberg

42, Oslo

Jeg er sykepleier og alenemamma til gutten min på ti år. Pappaen befinner seg i himmelen, så her har jeg vært både mamma og pappa siden gutten tok sitt første åndedrag i denne verden :-) "du vet ikke hvor sterk du er før sterk er det eneste alternativet du har" Bloggen her handler om...ja, kort og godt om livet.

Kategorier

Arkiv

hits